Prepričajte se, da smo najboljša izbira za nakup očal ter preverite kvaliteto naših izdelkov.


Nakup pri Optiki24 je vedno ugoden, in to vedno z nespremenljivo vrhunsko kvaliteto.

To dosegamo s pomočjo velikega števila naročil in prenosom cenovne prednosti neposredno na končnega kupca. Skupaj z našimi partnerji imamo že več kot 40 tisoč zadovoljnih kupcev. Večkratna kontrola kakovosti zagotavlja, da najdejo le popolni izdelki svojo pot do vas.

Kako je lahko Optika24.si tako poceni? To je preprosto: Okvirji so kupljeni v velikih količinah, celotno naročilo in izdelava pa se opravi v specializiranih partnerskih podjetjih. To zagotavlja visoke popuste za vas in nespremenljivo visoko kakovost. Ob tem zagotavljamo, da so očala skladna z evropskimi standardi CE. Naša stroškovna prednost je v izločanju visokih najemnin za trgovine in s tem povezanimi dodatnimi stroški. Naš dobavitelj ima le centralizirane proizvodne zmogljivosti in zato nima stroškov, ki bi jih prenašal naprej na stranko.

Kakovost okvirjev

Okvirji iz kovine: So posebej odporni proti zlomu in zahvaljujoč, zajamčeno uporabljenim plemenitim jeklom, nerjaveči. Ker se materiali lahko obdelajo tanko, so okvirji posebej lahki in prijetni za nošenje.

Okvirji iz plastike: Bleščeče barve in vzorci, ekstravagantne oblike - plastika to omogoča. So lahka in trpežna. Jasno, da oblikovalec za okvirje rad posega po tem materialu.

Okvirji iz titana: Titan blešči z izjemno nizko težo in visoko stabilnostjo. Ob tem zagotavlja nerjavenje in odpornost proti koroziji. Občutek lahkotnosti, se med nošenjem odraža tudi v najbolj filigranskih modelih.

Kakovost leč - stekel

Optika24 dobavlja izključno nabor oplemenitenih plastičnih tankih leč različnih svetovno priznanih proizvajalcev. V osnovno ceno je vključeno standardno tanjšanje leč z indeksom 1.56 ali 1.60, odvisno od izbranega okvirja očal. 

Za razrez in poliranje leč, uporabljamo avtomatske visokotehnološke stroje, ki skenirajo okvirje in leče samodejno z visoko natančnostjo izrežejo in zbrusijo na izbran okvir. Prvo kontrolo, spremljavo in nadzor brušenja stekla in obrobe v okvir izvajajo specialisti. Drugo kontrolo kakovosti izvaja neodvisna skupina strokovnjakov, pred pakiranjem, embalaža pa zagotavlja, da ne pride med pošiljanjem do loma.

Vedno zagotavljamo visoko kakovost naših očal. Naslednje lastnosti, lahko pričakujete od naših visoko kakovostnih očal:

  • Okvir
  • Ekstra tanka plastična stekla (standardno tanjšanje je brez doplačila)
  • Super-odsevnost
  • Ekstra trdi sloj - proti praskam
  • Lotus Effect - hidrofobni sloj
  • UV zaščita
  • Brezplačno toniranje leč

Zakaj izbrati očala pri Optiki24? Prepričajte se o kakovosti naših stekel.

Boljši vid po dodelavi leč.

Za razliko od mnogih drugih optikov pri Optiki24 ne zahtevamo nobenega doplačila za dodatke! Veliko postopkov dodelave leč zagotavlja še boljši vid za majhno ceno!

Vedno ponudimo kompletna očala z okvirji po izboru in vgrajenimi sferičnimi lečami z ekstra trdim slojem, super- proti odsevnim dodatkom, UV 400 filter, čistilnim efektom, hidrobičnostjo, čistilno krpo iz mikrovlaken ter po želji tonirana stekla za monofokalna očala (za daleč ali za blizu) po ceni od 49,90 €. Ponujamo tudi progresivna očala (vrhunsko zmogljiva stekla za vse razdalje) po 159,90 €. Poglejte si ponudbo naših moških in ženskih očal.

Plastične leče so lažje, trajajo dlje in so bolj trpežne!

Leče za očala lahko razdelimo glede na material na steklo in plastiko. Danes se najpogosteje uporabljajo plastične leče. V primerjavi s steklom so številne prednosti, kot so nižja teža, možnost večje oblikovalnosti in vzdržljivosti. Uporabljamo izključno plastične leče z ekstra trdim slojem, ki lečo ojača proti mehanskim poškodbam in so dodatno oplemenitene z super- proti odsevnim (antirefleksnim) dodatkom, UV 400 zaščito, clean effect premazom (stekla se lažje čistijo) in hidrobična (voda zdrsne s stekla).

 

Ekstra trdi sloj - proti praskam (HardCoating)

Ekstra trdi sloj naredi leče bolj odporne na praske in madeže, s čimer podaljšuje življenjsko dobo očal. Brez tega trdega sloja so vaša očala izpostavljena že z vsakodnevnim čiščenjem drobnim praskam.

Antirefleks

Izdelujemo le širokopasovne anti-odsevne leče z izkoristkom do 98%.

Antirefleks vam ponuja številne prednosti. Proti odsevni premaz preprečuje bleščanje na površini leče, ki omogoča ostrejši vid brez večjega napora oči. Prednosti antirefleksa uporabniki cenijo predvsem med nočno vožnjo, med uporabo računalnika kot tudi za vsakdanjo rabo, bodisi v temi ali na soncu.

Večja prepustnost svetlobe je druga prednost leče s proti odsevnim premazom.

UV zaščita

Vse naše leče imajo najvišjo UV zaščito.

UV žarki ne škodujejo le koži, temveč tudi očem, tem lahko povzročijo nepopravljivo škodo. Zaradi tega, imajo vsa naša sončna očala najvišjo UV 400 zaščito. Vsa očala v naši ponudbi lahko naročite z vašo individualno dioptrijo tudi kot sončna očala!

Hidrofobni sloj (LotusEffect) in lažje čiščenje (Clean Coating)

Zaradi tega High-tech sloja nič več prstnih odtisov in kapljic vode na očalih! Površina leče zagotavlja odbojnost vlage in zmanjšuje nabiranje umazanije in prahu.

Barvne leče: Odločite se za kontraste - brez doplačila

Uporabite barvne leče, ne le pri klasičnih sončnih očalih. Barvne leče povečajo kontrast in ustvarijo povsem novo podobo. 

Optika24 vam ponuja vaša sanjska očala v 7 različnih barvnih odtenkih - rjava, siva, modra, pilotsko zelena, roza, rumena ali zelena v 5 različnih odtenkih, od zelo blage do zelo močne.

V primeru, da nameravate nositi očala za zaščito pred soncem, vam priporočamo, da izberete rjavo, sivo ali zeleno barvo v temnejšem tonu.

Več o sončnih očalih in barvanju stekel si lahko preberete tukaj: Sončna očala

 

Fotokromatske leče
V prostoru so leče prozorne, zunaj na sončni svetlobi pa v hipu potemnijo, in vam tako nudijo 100% UV zaščito....