1. Izjava zasebnosti 

Pojasnjuje uporabo in načine upravljanja s podatki uporabnikov, katere spletna trgovina Optika24.si pridobi preko svoje spletne strani. Opisana pravila veljajo za spletno stran Optika24.si. Obenem se zavezujejo, da bodo ščitile vašo zasebnost, vaše osebne podatke, katere ste nam posredovali preko spletne strani bomo uporabili zgolj za namene opravljanja storitev, ki jih ponujamo. Za vaše podatke odgovarja lastnik spletne stran Optika24.si, torej podjetje Optika24 d.o.o..

2. Raba osebnih podatkov

Podatki, ki ste nam jih posredovali, nam bodo služili za obveščanje o storitvah, za katere ste pokazali interes, vendar le, če se uporabnik med registracijo za to odloči.

3. Varnost podatkov

Na spletni trgovini Optika24.si uporabljamo varnostno - zaščitni sistem, ki zagotavlja ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Kljub varovanju pa ne moremo jamčiti preprečitev morebitnih nasilnih vdorov v sistem s strani hekerjev, zaradi česar ne sprejemamo odgovornosti in posledic takih dejanj. Spletna trgovina ne razkriva podatkov o uporabnikih spletne strani, razen v primeru, da tako določa zakon oz. če bi to zahtevali državni organi ali če bi bilo to potrebno, da se zaščitijo lastni interesi in pravice.

4. Posredovanje informacij

Ne bomo posredovali ali prodali seznama vaših elektronskih naslovov tretjim osebam ali drugim podjetjem v marketinške namene.

5. O pravnem obvestilu

Z uporabo spletne trgovine Optika24.si se hkrati tudi strinjate, sprejemate in potrjujete pogoje in pravila poslovanja. Vsebino lahko kadarkoli spremenimo ali jo odstranimo brez predhodnega obvestila in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za posledice teh odločitev.