Prepričajte se, da smo najboljša izbira za nakup očal ter preverite kvaliteto naših izdelkov.


Nakup pri Optiki24 je vedno ugoden, in to vedno z vrhunsko kvaliteto.

To dosegamo s pomočjo velikega števila naročil in prenosom cenovne prednosti neposredno na končnega kupca. Skupaj z našimi partnerji imamo že več kot 400 tisoč zadovoljnih kupcev. Večkratna kontrola kakovosti zagotavlja, da najdejo le popolni izdelki svojo pot do vas.

Kako je lahko Optika24.si tako poceni? To je preprosto: Okvirji so kupljeni v velikih količinah, celotno naročilo in izdelava pa se opravi v naši specializirani proizvodnji. To zagotavlja visoke popuste za vas in vedno visoko kakovost. Ob tem zagotavljamo, da so očala skladna z evropskimi standardi CE. Naša stroškovna prednost je v izločanju visokih marž raznimi dodatnimi stroški. Naš dobavitelj ima le centralizirane proizvodne zmogljivosti in zato nima stroškov, ki bi jih prenašal naprej na stranko.

Kakovost okvirjev

Okvirji iz kovine: So posebej odporni proti zlomu in zahvaljujoč, zajamčeno uporabljenim plemenitim jeklom, nerjaveči. Ker se materiali lahko obdelajo tanko, so okvirji posebej lahki in prijetni za nošenje.

Okvirji iz plastike: Bleščeče barve in vzorci, ekstravagantne oblike - plastika to omogoča. So lahka in trpežna. Jasno, da oblikovalec za okvirje rad posega po tem materialu.

Okvirji iz titana: Titan blešči z izjemno nizko težo in visoko stabilnostjo. Ob tem zagotavlja nerjavenje in odpornost proti koroziji. Občutek lahkotnosti, se med nošenjem odraža tudi v najbolj filigranskih modelih.

Kakovost leč - stekel

Optika24 dobavlja izključno nabor oplemenitenih plastičnih tankih leč različnih svetovno priznanih proizvajalcev proizvedenih v EU.

Izbirate lahko med tanjšanimi lečami z indeksom 1.50, 1.60, 1,67 in 1,74 odvisno od izbranega okvirja očal in stopnje dioptrije ter cilindrov oz. astigmatizma.

Fotokromatske leče
V prostoru so leče prozorne, zunaj na sončni svetlobi pa v hipu potemnijo, in vam tako nudijo 100% UV zaščito....