Pri Optiki24 lahko vsa očala naročite kot sončna očala - z dioptrijo ali brez! Nudimo vam:

  • barvanje stekel pri vseh okvirjih  - 7 različnih barv in 5 stopenj odtenkov
  • stekla z zrcalnim nanosom v 5 različnih barvah
  • Fotokromatska in polarizacijska stekla po izjemno ugodni ceni
  • Sončna očala priznanih blagovnih znamk

Kako lahko naročim sončna očala?

Naročilo barvanja stekel je zelo enostavno. Na strani posameznih očal kliknete na črni kvadratek pod napisom Barva stekel. Nato se vam odpre modalno okno, v katerem lahko izberete barvo stekel, ki jo želite. V prvem zavihku imate na izbiro standardne barve, kar pomeni, da bodo stekla obarvana enakomerno čez celotno površino. Ne pozabite na izbiro primerne stopnje zatemnitve (več o tem spodaj). V drugem zavihku so na voljo stekla z zrcalnim nanosom - na voljo je pet modernih in atraktivnih barv. Sončna očala z zrcalnim nanosom nudijo dodatno zaščito pred zunanjimi vplivi, prav tako pa vam popolnoma zakrijejo oči. 

V naši ponudbi imamo tudi polarizirana in fotokromatska oziroma samozatemnitvena stekla. Več informacij o navedenih steklih lahko najdete v spodnjih člankih:

Po izbiri barve kliknite na Potrdi izbor in nadaljujte z naročilom. Naročite lahko sončna očala z dioptrijo ali brez dioptrije.

Katero barvo in stopnjo zatemnitve izbrati?

Verjamemo, da je zaradi široke ponudbe, odločitev glede izbire barve in stopnje zatemnitve včasih težka. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, s pomočjo katerih bo vaša odločitev lažja:

  • izberite barvo stekel, ki se ujema z barvo okvirja
  • klasične barve so rjava, siva in pilot-zelena - imajo nizko stopnjo popačenja, ter so primerne za zaščito pred UV sevanjem in računalniškim zaslonom
  • v kolikor želite izstopati, izberite stekla z zrcalnim nanosom - ta stekla imajo 85% stopnjo zatemnitve
  • stopnje zatemnitve 10% in 30% so primerne tudi za nošenje v notranjih prostorih
  • klasična sončna očala imajo stopnjo zatemnitve 75% ali 85%

Sončna očala priznanih blagovnih znamk

Ne spreglejte tudi ponudbe sončnih očal znamk Ray-Ban, Hugo Boss, Boss Orange, Tommy Hilfiger in Carrera.  Kliknite tukaj in si oglejte ponudbo. 


Opomba glede prikaza barv na zaslonih
Prosimo, upoštevajte, da se vsak monitor kaže barve malo drugače. Še posebej, srednje močne in močne odtenke (75% - 85%), se lahko kažejo bolj intenzivno ali temnejše v resnici, kot na zaslonu.

 

Kako lahko opravim očesni pregled
Preverite, kje in kako lahko opravite pregled pri okulistu v oframološki ambulanti. Napotnica ni potrebna!...
Polarizacijska stekla
Če se sončni žarki lomijo na odsevnih površinah, sončna očala z navadnimi lečami ne morejo optimalno zmanjšati nadležnega bleščanja. Rešitev: sončna o...