JULIUS EYEWEAR

Ne dovoljuje neizpolnjenih želja. Linija okvirjev vrhunske izdelave, izbranih kakovostnih materialov in dizajna. Najsodobnejši acetatne materiali v kombinaciji s plemenitim jeklom v njegovi perfekciji, lahkotnosti in hkratni robustnosti. JULIUS EYEWEAR odlikuje selektiven izbor dizajna, ki najbolje sovpada z današnjim trendom oblikovanja in barv. Uporabljeni materiali in izdelava zagotavljajo popolno prileganje v vsaki situaciji.

Julius Basic
Osnovna linija kakovostnih okvirjev po najbolj dostopni ceni. Julius BASIC predstavlja najširši nabor modelov ob hkratni enakovredni kakovosti. Kljub svoji enostavnosti, so okvirji prava paša za oči, s tečaji pa elegantno povezujejo plastične in kovinske elemente.
PREVERI JULIUS OČALA >
Julius Comfort
Udobna linija okvirjev za zahtevnejše kupce, katero zaznamuje specifičnost dizajna. Nekateri modeli očarajo s svojim filigranskim okvirjem in presenetljivim kontrastom iz stranskega pogleda.
PREVERI JULIUS OČALA >
Julius Premium
Linija za najzahtevnejše kupce, ki zagotavljajo odlično udobje nošenja v vsaki situaciji. Tukaj naletimo tudi na možat, visokokakovosten acetatni zaključek v svetlo-temnem vzorčenem rjavem tonu. To so dizajnerski okvirji s stilsko eleganco.
PREVERI JULIUS OČALA >